Meteen naar de content

Ontvang 10% korting met code: KRIJG10

  Verzendbeleid

  Verzendbeleid

  HOEVEEL KOST VERZENDING? Verzendkosten variëren afhankelijk van de verzendbestemming en het aantal items dat je koopt. Je kunt de exacte verzendkosten berekenen door items aan je winkelwagen toe te voegen, naar de kassa te gaan en je verzendadres in te voeren. De verzendkosten worden automatisch bijgewerkt en weergegeven in je totale kosten.

  WAAR BEZORGEN WIJ? Wij bieden wereldwijde verzending aan.

  HOE LANG DUURT HET VOORDAT DE KOPER ZIJN/HAAR BESTELLING ONTVANGT? Gemiddeld wordt de merchandise 5-7 werkdagen na aankoop geproduceerd en verzonden vanuit onze faciliteit. Standaard verzend/transittijden zijn van toepassing (5-10 dagen binnenlands en 7-15 dagen internationaal).

  KAN DE BESTELLING NAAR MEERDERE ADRESSEN WORDEN VERZONDEN? We bieden geen verzending naar meerdere adressen voor één bestelling aan. Als je wilt dat items naar meerdere adressen worden verzonden, plaats dan afzonderlijke bestellingen.

  BIEDEN JULLIE LEVERING AAN PO-BOXEN OF MILITAIRE APO/FPO-ADRESSEN? Ja, we kunnen zendingen naar postbusadressen en militaire APO/FPO-adressen sturen.

  WORDEN ER BTW-HEFFINGEN IN REKENING GEBRACHT? Artikelen die internationaal worden verzonden vanuit de VS worden verzonden DDU (Delivered Duty Unpaid) en wij innen geen btw (Value Added Taxes). Alle belastingen, heffingen en douanekosten zijn de verantwoordelijkheid van de ontvanger van het pakket. Afhankelijk van het ontvangende land kan je pakket lokale douane- of btw-kosten oplopen. We raden aan contact op te nemen met je lokale douanekantoor voor meer informatie over het douanebeleid van jouw land.

  Vertrouwd en geliefd

  We hebben het geluk vertrouwd en geliefd te zijn bij duizenden ouders.

  Kwaliteitsborging

  Al onze producten zijn van de hoogste kwaliteit. U zult nooit ontevreden zijn over een aankoop

  Retourbeleid van 45 dagen

  Niet 100% tevreden? Retourneer binnen 45 dagen na aankoop zonder enige moeite