Meteen naar de content

Ontvang 10% korting met code: KRIJG10

  Terugbetalingsbeleid

  RETOURBELEID

  Ons beleid duurt 30 dagen. Als er 30 dagen zijn verstreken sinds je aankoop, kunnen we helaas geen terugbetaling of omruiling aanbieden. Om in aanmerking te komen voor een retourzending, moet je artikel ongebruikt zijn en zich in dezelfde staat bevinden als waarin je het hebt ontvangen. Het moet ook in de originele verpakking zitten. Verschillende soorten goederen komen niet in aanmerking voor retournering. Bederfelijke goederen zoals voedsel, bloemen, kranten of tijdschriften kunnen niet worden geretourneerd. We accepteren ook geen producten die intieme of sanitaire goederen zijn, gevaarlijke materialen, of ontvlambare vloeistoffen of gassen. Aanvullende niet-retourneerbare items:

  • Cadeaubonnen
  • Downloadbare softwareproducten
  • Sommige gezondheids- en persoonlijke verzorgingsitems

  Om je retourzending te voltooien, hebben we een ontvangstbewijs of aankoopbewijs nodig. Stuur je aankoop alsjeblieft niet terug naar de fabrikant. Er zijn bepaalde situaties waarin alleen gedeeltelijke restituties worden verleend (indien van toepassing):

  • Boek met overduidelijke tekenen van gebruik
  • CD, DVD, VHS-band, software, videogame, cassettebandje of vinylplaat die is geopend
  • Elk item dat niet in zijn oorspronkelijke staat verkeert, beschadigd is of ontbrekende onderdelen heeft om redenen die niet aan onze fout te wijten zijn
  • Elk item dat meer dan 30 dagen na levering wordt geretourneerd

  TERUGBETALINGEN (INDIEN VAN TOEPASSING)

  Nadat we je retourzending hebben ontvangen en geïnspecteerd, sturen we je een e-mail om je op de hoogte te stellen dat we je geretourneerde artikel hebben ontvangen. We zullen je ook op de hoogte stellen van de goedkeuring of afwijzing van je terugbetaling. Als je goedkeuring krijgt, wordt je terugbetaling verwerkt en wordt automatisch een tegoed toegepast op je creditcard of de oorspronkelijke betaalmethode binnen een bepaald aantal dagen.

  LAAT OF ONTBREKENDE TERUGBETALINGEN (INDIEN VAN TOEPASSING)

  Als je nog geen terugbetaling hebt ontvangen, controleer dan eerst opnieuw je bankrekening. Neem vervolgens contact op met je creditcardmaatschappij, het kan even duren voordat je terugbetaling officieel wordt gepost. Neem daarna contact op met je bank. Er is vaak enige verwerkingstijd voordat een terugbetaling wordt gepost. Als je al deze stappen hebt gevolgd en je hebt nog steeds geen terugbetaling ontvangen, neem dan contact met ons op via contact.thewoodoo@gmail.com.

  AANBIEDINGEN (INDIEN VAN TOEPASSING)

  Alleen artikelen met een reguliere prijs kunnen worden terugbetaald; helaas kunnen aanbiedingsartikelen niet worden terugbetaald.

  OMRUILINGEN (INDIEN VAN TOEPASSING)

  We vervangen alleen artikelen als ze defect of beschadigd zijn. Als je het wilt omruilen voor hetzelfde artikel, stuur ons dan een e-mail naar contact.thewoodoo@gmail.com.

  CADEAUS

  Als het artikel als een cadeau was gemarkeerd bij aankoop en rechtstreeks naar je werd verzonden, ontvang je een tegoedbon voor de waarde van je retourzending. Zodra het geretourneerde artikel is ontvangen, wordt een tegoedbon naar je gemaild. Als het artikel niet als een cadeau was gemarkeerd bij aankoop, of als de gever van het cadeau de bestelling naar zichzelf heeft laten verzenden om het later aan jou te geven, storten we een terugbetaling naar de gever van het cadeau en zal hij op de hoogte worden gesteld van je retourzending.

  VERZENDING

  Je bent zelf verantwoordelijk voor de verzendkosten van je eigen artikel voor retournering. Verzendkosten zijn niet-restitueerbaar. Als je een terugbetaling ontvangt, wordt de kosten van de retourzending in mindering gebracht op je terugbetaling. Afhankelijk van waar je woont, kan de tijd die het duurt voordat het omgeruilde product je bereikt, variëren. Als je een artikel van meer dan $75 verzendt, overweeg dan om een traceerbare verzendservice te gebruiken of een verzekerde verzending aan te schaffen. We garanderen niet dat we je geretourneerde artikel zullen ontvangen.

  Vertrouwd en geliefd

  We hebben het geluk vertrouwd en geliefd te zijn bij duizenden ouders.

  Kwaliteitsborging

  Al onze producten zijn van de hoogste kwaliteit. U zult nooit ontevreden zijn over een aankoop

  Retourbeleid van 45 dagen

  Niet 100% tevreden? Retourneer binnen 45 dagen na aankoop zonder enige moeite