Meteen naar de content

Ontvang 10% korting met code: KRIJG10

  Algemene Voorwaarden

  Deze website wordt beheerd door Trinomo. In de hele site verwijzen de termen "wij", "ons" en "onze" naar Trinomo. Trinomo biedt deze website, inclusief alle informatie, tools en diensten die beschikbaar zijn op deze site, aan u, de gebruiker, onder de voorwaarde van uw acceptatie van alle hier vermelde voorwaarden, bepalingen, beleidslijnen en kennisgevingen. Door onze site te bezoeken en/of iets van ons te kopen, neemt u deel aan onze "Service" en gaat u akkoord met de volgende algemene voorwaarden ("Algemene Voorwaarden", "Voorwaarden"), inclusief die aanvullende voorwaarden en beleidslijnen die hierin worden genoemd en/of beschikbaar zijn via hyperlinks. Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle gebruikers van de site, inclusief, maar niet beperkt tot, gebruikers die browsers, leveranciers, klanten, handelaren en/of bijdragers van inhoud zijn. Lees deze Algemene Voorwaarden zorgvuldig door voordat u toegang krijgt tot of gebruikmaakt van onze website. Door toegang te krijgen tot of een deel van de site te gebruiken, gaat u akkoord met deze Algemene Voorwaarden. Als u niet akkoord gaat met alle bepalingen en voorwaarden van deze overeenkomst, mag u de website niet openen of geen enkele service gebruiken. Als deze Algemene Voorwaarden worden beschouwd als een aanbieding, is de aanvaarding uitdrukkelijk beperkt tot deze Algemene Voorwaarden. Nieuwe functies of tools die aan de huidige winkel worden toegevoegd, zijn ook onderworpen aan de Algemene Voorwaarden. U kunt de meest recente versie van de Algemene Voorwaarden op elk moment op deze pagina bekijken. We behouden ons het recht voor om elk deel van deze Algemene Voorwaarden te updaten, te wijzigen of te vervangen door updates en/of wijzigingen op onze website te plaatsen. Het is uw verantwoordelijkheid om deze pagina periodiek te controleren op wijzigingen. Het voortgezette gebruik van of de toegang tot de website na het plaatsen van eventuele wijzigingen, houdt in dat u die wijzigingen accepteert.

  SECTIE 1 - ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR DE ONLINE WINKEL Door akkoord te gaan met deze Algemene Voorwaarden verklaart u dat u ten minste de meerderjarigheid heeft bereikt in uw staat of provincie van verblijf, of dat u de meerderjarigheid heeft bereikt in uw staat of provincie van verblijf en dat u ons toestemming heeft gegeven om een van uw minderjarige afhankelijken deze site te laten gebruiken. U mag onze producten niet gebruiken voor illegale of ongeoorloofde doeleinden, noch mag u, bij het gebruik van de Service, de wetten overtreden in uw rechtsgebied (inclusief, maar niet beperkt tot, auteursrechtwetten). U mag geen wormen of virussen of enige code van destructieve aard verzenden. Een schending van een van de voorwaarden zal resulteren in een onmiddellijke beëindiging van uw diensten.

  SECTIE 2 - ALGEMENE VOORWAARDEN We behouden ons het recht voor om service te weigeren aan wie dan ook, om welke reden dan ook, op elk moment. U begrijpt dat uw inhoud (met uitzondering van creditcardinformatie) mogelijk onversleuteld wordt overgedragen en (a) transmissies over verschillende netwerken kan omvatten; en (b) wijzigingen kan ondergaan om te voldoen aan technische vereisten van verbindende netwerken of apparaten. Creditcardinformatie is altijd versleuteld tijdens de overdracht via netwerken. U stemt ermee in om geen enkel deel van de Service, het gebruik van de Service of toegang tot de Service of enig contact op de website via welke de service wordt verleend, te reproduceren, dupliceren, kopiëren, verkopen, doorverkopen of exploiteren zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van ons. De kopjes in deze overeenkomst worden uitsluitend voor uw gemak opgenomen en zullen de voorwaarden niet beperken of anderszins beïnvloeden.

  Vertrouwd en geliefd

  We hebben het geluk vertrouwd en geliefd te zijn bij duizenden ouders.

  Kwaliteitsborging

  Al onze producten zijn van de hoogste kwaliteit. U zult nooit ontevreden zijn over een aankoop

  Retourbeleid van 45 dagen

  Niet 100% tevreden? Retourneer binnen 45 dagen na aankoop zonder enige moeite